Vi söker en ekonom

Nyhet: 2017-10-16

Nu söker vi efter en ekonom till en delad tjänst mellan Institutionen för kulturvård och Institutionen för geovetenskaper. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2017.

Som ekonom kommer arbetsuppgifterna bestå av att hantera det ekonomiska arbetet med leverantörer, personalekonomi samt uppföljning av ekonomin inom utbildningsverksamheten. Du fungerar tillsammans med övriga anställda inom ekonomi som ett stöd i institutionernas ekonomiska planering och uppföljning i budgetarbete, bokslut och årsredovisning.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100 % med placering på Institutionen för geovetenskaper.

Klicka här för att läsa annonsen i sin helhet.

Artikeln publicerades först på: conservation.gu.se

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2012-09-17