Philipp Schleusner: "Nitrous Oxide Production in Agricultural Soil - Linking Biogeochemical Pathways and Drivers"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning naturgeografi.

Titel: "Nitrous Oxide Production in Agricultural Soil - Linking Biogeochemical Pathways and Drivers"

Opponent:
Dr. Christina Biasi, Department of Environmental and Biological Sciences, University of Eastern Finland, Kuopio

Betygsnämnd:
Professor Helle Ploug, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet
Professor Jürgen Augustin, Institute for Landscape Biogeochemistry, Leibniz Centre for Agricultural Landscape Research (ZALF), Müncheberg, Germany
Dr. Klaus S. Larsen, Department of Geosciences and Natural Resource Management, University of Copenhagen, Denmark

Ersättare:
Docent Heather Reese, institutionen för geovetenskaper, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Hans Linderholm, institutionen för geovetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-06-01

Kategorier: Naturvetenskap