Yumei Hu: "Road climate studies with emphasis on road surface temperature variations and hoar frost risk"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet Naturvetenskap, inriktning naturgeografi.

Disputation för Yumei Hu i ämnet Naturvetenskap, inriktning naturgeografi

Avhandlingens titel: "Road climate studies with emphasis on road surface temperature variations and hoar frost risk"

Opponent:
Professor Lee Chapman, School of Geography, Earth & Environmental Sciences, University of Birmingham, UK

Betygsnämnd:
Professor Em. Per-Erik Jansson, Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad, KTH, Stockholm
Dr. Anna Tengberg, Lund University Centre for Sustainability Studies
Professor Göran Björk, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet

Ersättare:
Docent Heather Reese, institutionen för geovetenskaper, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Deliang Chen, institutionen för geovetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-06-15

Kategorier: Naturvetenskap