Anna-Karin Björsne: "The nitrogen cycle in soil - Climate impact and methodological challenges in natural ecosystems"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i naturvetenskap, inriktning miljövetenskap.

Avhandlingens titel: "The nitrogen cycle in soil - Climate impact and methodological challenges in natural ecosystems"

Opponent:
Professor David Myrold, Department of Crop and Soil Science, Oregon State University, USA

Betygsnämnd:
Professor Riika Rinnan, Department of Biology, University of Copenhagen, Denmark
Adj. Professor Florian C. Stange, Bundesanstalt für Geowissenschaften und Rohstoffe, Germany
Docent Annemieke Gärdenäs, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ersättare:
Docent Matthias Konrad-Schmolke, institutionen för geovetenskaper, Göteborgs universitet

Ordförande:
Professor Håkan Pleijel, institutionen för geovetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2018-09-21

Kategorier: Naturvetenskap