Earth System Science seminar: "What is important to get right when modelling the Greenland ice sheet?"

Föreläsning, Högre seminarium

Dr. Ruth Mottram från Danish Meteorological Institute om "What is important to get right when modelling the Greenland ice sheet?"

Mer detaljerad information finns i den engelska versionen av evenemanget. Samma information finns även bifogat som PDF-dokument.

Föreläsare: Dr. Ruth Mottram, Danish Meteorological Institute

Datum: 2018-11-19

Tid: 11:00 - 12:00

Kategorier: Miljö, Hållbar utveckling, Naturvetenskap, Sustainable development, Forskning