Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Grattis Alexander Walther till utmärkelsen för dina förtjänstfulla insatser

Nyhet: 2017-11-16

Alexander WaltherVarje år tilldelas ett pris vid varje institution till en person som har utmärkt sig iom "förtjänstfulla insatser" inom utbildning. Ingen var mer värd priset detta år än Alexander Walther.

Det var igår som Alexander Walther fick motta utmärkelsen under fakultetsdagen på Världskulturmuseet.

Motiveringen lyder: Alexander Walther har förbättrat både studieadministrationen och kvaliteten på institutionens kurser genom sin undervisning, sitt arbete med geografiprogrammen samt i egenskap av tidigare studierektor. Som lärare i geografiska informationssystem (GIS) har han gett alla studenter på institutionen en bra bas i GIS vilket syns i de självständiga arbeten som genomförs och i de jobb studenterna får efter examen. Som studierektor fokuserade Alex mycket på organisationen och att förbättra den vilket alltid gjordes med perspektivet för studenternas bästa. Alex är en pedagogisk och populär lärare, och en engagerad och ansvarsfull administratör.

Läs mer om Alexander Walther och vad han gör på institutionen

 

AV:

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2018-03-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?