Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Institutionen för geovetenskaper uppmärksammar Geologins dag med ett "Instaquiz" på temat "Geologer i film"

Nyhet: 2018-09-07

Geologins dagVi på Institutionen för geovetenskaper uppmärksammar Geologins dag den 8 september 2018. Det gör vi genom att dela med oss av och visa upp en del av vårt populärvetenskapliga innehåll på våra populärvetenskapliga webbsidor.

Vi vill dela med oss av det omfattande materialet och har därför sammanställt 8 frågor plus 1 bonusfråga på temat "Geologer i film". Detta är ingen tävling utan mer inriktat på att väcka intresse för geologi.

För att kunna svara på frågorna behöver du klicka dig igenom ett flertal recensioner på vår webbsida som några av våra geologer sammanställt. De har skrivit ett flertal recensioner på ett antal filmer där geologer förekommer. De har även sammanställt statistik och bland annat skrivit populärvetenskapliga artiklar för det popuärvetenskapliga magasinet Geologiskt Forum på samma tema.

Följ oss på www.instagram.com/gvcgu och svara på frågorna i kommentarsfälten på respektive fråga.

AV:

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2018-03-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gvc.gu.se/aktuellt/Nyheter/Nyheter+Detalj//institutionen-for-geovetenskaper-uppmarksammar-geologins-dag-med-ett--instaquiz--pa-temat--geologer-i-film-.cid1584321
Utskriftsdatum: 2019-09-18