Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Mats Olvmo vinnare av Pedagogiska priset 2017

Nyhet: 2017-12-14

Varje år på Nobeldagen delar Göta Studentkårs Naturvetarsektion pedagogiska priset till en lärare vid varje institution inom Naturvetenskapliga fakulteten. Priset i år vanns av Mats Olvmo på Institutionen för geovetenskaper med motiveringen:
”Med bra pedagogik och goda ämneskunskaper görs det lätt för en student att ta till sig även de svåraste delarna av en föreläsning. Mats Olvmo inspirerar sina studenter med sin trevliga attityd och uppvisar ett stort intresse för sitt ämne."Priset är avsett för att uppmärksamma de lärare som studenterna anser är särskilt pedagogiska och hängivna i att lära ut sina kunskaper. Alla som är studenter inom Naturvetenskapliga fakulteten kan, ensam eller i grupp, nominera en lärare till det Pedagogiska priset. Nomineringen skickas in tillsammans med en kort motivering. Vem som sedan tilldelas priset bestämmer en panel vid Göta Studentkårs Naturvetarsektion.

Grattis Mats Olvmo till det pedagogiska priset 2017!

Läs mer om det Pedagogiska priset och de övriga vinnarna på Göta Studentkårs hemsida.
 

AV:

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2018-03-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?