Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildningsadministratör sökes!

Nyhet: 2017-10-27

Nu söker vi efter en utbildningsadministratör till en delad tjänst mellan Institutionen för kulturvård och Institutionen för geovetenskaper.
Sista ansökningsdag är 9 november 2017.

I tjänsten som utbildningsadministratör ingår även rollen som studievägledare på Institutionen för kulturvård. Tjänsten förutsätter därmed regelbundna tjänsteresor till Mariestad.

Som utbildningsadministratör kommer dina arbetsuppgifter bestå av att handlägga antagnings- och studentärenden. Du kommer också att fungera som ett administrativt stöd i arbetet med kurs- och utbildningsplaner samt examensbeskrivningar och övriga planeringsdokument. I rollen ingår även utredningsarbete och framtagande av underlag för beslutsfattande.

I ditt uppdrag som studievägledare kommer du arbeta med att informera, stötta och vägleda blivande och befintliga studenter i studierelaterade frågor.

Anställningen är en tillsvidaretjänst på 100 % med placering på Institutionen för geovetenskaper.

Klicka här för att läsa annonsen i sin helhet.

AV:

Sidansvarig: Henrik Thelin|Sidan uppdaterades: 2012-09-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gvc.gu.se/aktuellt/Nyheter/Nyheter+Detalj//utbildningsadministrator-sokes-.cid1525485
Utskriftsdatum: 2018-01-22