Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vår samverkan

Här kan du läsa mer om och se vem du kan kontakta om du vill ha mer information om den samverkan som institutionen utvecklar och bedriver. Här har vi även samlat mycket av de populärvetenskapliga sammanhang som våra forskare engagerar sig i.

Institutionen för geovetenskaper vill vidareutveckla och bredda sin Samverkan med olika typer av aktörer. Allt i från förskolor, andra universitet till föreningar och företag, så länge det finns ett intresse på olika nivåer att lära sig mer om geovetenskaper.

Nu finns möjligheten att ta kontakt med oss för att skapa en aktivitet, boka in en föreläsning eller exkursion med utgångspunkt i geovetenskaper.

Gör dig synlig!

Ett bra första steg är, att du som är alumn eller om du är uppdragsgivare och vill hitta studenter, alumner eller på annat sätt samverka med institututionen är att anmäla sig till eller ta kontakt med alumnnätverket.

Längre ned på sidan finns kort information om aktuella och centrala samverkansprojekt inom hela Göteborgs univeristet, samt vart du hittar information detta.

Samverkan vid Institutionen för geovetenskaper

Vid förfrågningar är vi gärna med och arrangerar och/eller stöttar inom exempelvis:

  • fortbildning
  • uppdragsutbildning
  • uppdragsforskning
  • studiebesök på institutionen
  • skolaktviteter

 

Kontaktperson på Institutionen för geovetenskaper är vår kommunikatör Henrik Thelin: 031- 786 9367 / 0766-229367 | henrik.thelin@gu.se

Samverkan vid Göteborgs universitet

Göteborgs universitet är ett öppet universitet. Ta hjälp av forskare och studenter samtidigt som ni inspirerar med er kunskap. Det finns många studenter som vill göra uppsatser, grupparbeten, examensarbeten och praktikperioder.

Det finns många möjligheter för de flesta verksamheter, eller mindre aktörer, att knyta kontakt med Göteborgs universitets studenter, lärare och forskare.

Kontaktinformation

Institutionen för geovetenskaper

Box 460, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Guldhedsgatan 5A, 413 20 Göteborg

Telefon:
031-786 00 00

Fax:
031-786 19 86

Registrera dig i alumndatabasen

Klicka här för att läsa mer om Göteborgs universitets alumnnätverk

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2019-01-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://gvc.gu.se/samverkan/
Utskriftsdatum: 2020-07-05