Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Anmäl dig till nätverket

För att kunna hålla kontakt har Göteborgs universitets ett alumnsystem där du kan anmäla dig, kryssa i vad du vill få eller bidra med i alumnverksamheten samt yrke och arbetsplats.

Alumnverksamheten utgår från fakulteter, institutioner, program eller universitetsgemensamma alumnfunktionen. Det beror på hur långt universitetets olika delar har utvecklat sina alumnkontakter, och hur de har valt att organisera den.

Om det inte finns några alumnaktiviteter vid din tidigare utbildning ännu, kan du ändå anmäla dig och prenumerera på e-nyhetsbrev.

Hur går det till?

Göteborgs universitets nya alumnsystem är nu på plats och är gemensamt för hela universitetet.

Om du vill gå med i alumnnätverket eller uppdatera dina uppgifter, klickar du här och skriver i din e-postadress.

Därefter skickas ett verifieringsmail till din e-post. När du klickar på verifieringslänken öppnas din alumnsida i din webbläsare. Där kan du fylla i kontaktuppgifter, prenumerationer, eventuellt yrke och arbetsplats för första gången, eller uppdatera dina tidigare uppgifter vid behov. 

På så vis säkerställer du att vi har rätt information om dig, och att du får rätt inbjudningar och utskick av oss.

Ingen kostnad

Det är kostnadsfritt att vara med i Göteborgs universitets alumnverksamhet och det är inte förknippat med några andra skyldigheter.

För mer information läs gärna under vanliga frågor eller kontakta alumn@gu.se.

Sidansvarig: Henirk Thelin|Sidan uppdaterades: 2020-03-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?