Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Anmäl dig till nätverket

Göteborgs universitets alumndatabas är nyckeln till nätverket, som hjälper dig att bygga nya relationer och hålla kontakten med dina gamla studiekamrater och universitetet.

Alumnverksamheten är under utveckling på Göteborgs universitet och ett flertal fakulteter, institutioner och program har startat. Om det inte finns några alumnaktiviteter vid din tidigare utbildning ännu, kan du ändå anmäla dig och prenumerera på e-nyheter och få inbjudningar till arrangemang.

Hur går det till?

Göteborgs universitets alumndatabas är lösenordsskyddad och gemensam för hela universitetet. För att kunna söka upp dina kursare och meddela vilken kontakt du vill ha med oss behöver du anmäla dig här. Inloggningsuppgifterna får du till din e-post när du anmält dig. Vi rekommenderar att du byter ut dem första gången du loggar in.

Observera att under mars månad 2019 kommer vi att byta alumnsystem, där du inte behöver några inloggningsuppgifter.

Har du tagit ut din forskar-/grundutbildningsexamen eller läst kurser inom humaniora (minst 40 p/60 nya hp) och samhällsvetenskap (minst 60/90 nya hp), har ditt namn och dina studieuppgifter hämtats från studiedokumentationssystemet Ladok och finns redan i webbformuläret.

Det är kostnadsfritt att vara med i Göteborgs universitets alumnverksamhet och det är inte förknippat med några andra skyldigheter.

För mer information läs gärna under vanliga frågor eller kontakta den centrala alumnkoordinatorn.

Sidansvarig: Henirk Thelin|Sidan uppdaterades: 2019-03-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?