Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fristående kurser

Planeten jordenInstitutionen för geovetenskaper erbjuder ett stort antal  fristående kurser. Kurserna kan läsas på hel- eller deltid, på sommaren, som distanskurs eller som nätbaserad kurs.

På den här sidan finns länkar till samtliga av våra kurser som du kan söka till. När du klickar på länkarna leds du vidare till Göteborgs universitets centrala sidor för kurser.

 

 

Kurser på grundnivå

Här finns baskurser som inte kräver några tidigare studier, samt fördjupningskurser som kräver ett visst antal avklarade poäng på grundnivå.

Kurser på avancerad nivå

Kurser på avancerad nivå kräver alltid tidigare högskolestudier, och kan ingå i en masterexamen (Master of Science).

Övriga kurser

Här hittar du länkar till våra distans- och nätbaserade kurser, kvällskurser och sommarkurser inom geovetenskap. Naturvetenskapliga fakulteten anordnar olika sorts fortbildningsaktiviteter för dig som arbetar som lärare. Då finns en länk till kompetensutveckling inom geovetenskap för dig som arbetar som lärare.

Sidansvarig: Emma Sjöberg|Sidan uppdaterades: 2018-10-05
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?